Iedereen heeft recht
op een schoon bed

Slaap beter op een schoon matras

Nachtrust kan alleen met een schone matras

Veel mensen hebben er geen idee van hoe vervuild hun matras is. Maar liefst 1/3 van ons leven maken we zeer intensief gebruik van het matras. Helaas kan een matras niet eenvoudig worden gewassen of gereinigd en daardoor is het één van de meest vervuilde objecten in huis. Er zitten vaak meer bacteriën in uw matras dan op uw toiletbril. SlaapHappy maakt uw matras weer als nieuw.

Verstopte neus is meest gehoorde klacht van een vervuilde matras
Elke nacht draaien we ons regelmatig om. Elke keer als we dit doen ademen we kleine stofdeeltjes in die vrij komen uit het matras. Deze stofdeeltjes bevatten juist deze schadelijke bacteriën zoals de de uitwerpselen van de huisstofmijt en huidschilfers. Dit is vaak de reden dat u wakker wordt met een droge mond of een verstopte neus. Door weinig slaap neemt je energie snel af en zal ook de reactiesnelheid en concentratie verlagen.

Onderscheiden door aanbieden van schone matrassen
Hotels, B&B, pensions en dergelijke willen hun gasten een perfecte nachtrust bieden. Een schoon matras is daarbij van grote waarde. Omdat de meeste aanbieders wel de lakens wassen maar nooit de matrassen reinigen is hier snel een enorm voordeel te behalen door SlaapHappy in huis te halen.